Raw till weekend

14. června 2014 v 11:37 | Micha K. |  Vegetariánství, veganství, raw a cvičení a
Jak to tak vypadá, je už léto v plném proudu. Zraje nám ovoce, zeleninka a to je pravý čas na to, abych se zase vrátila zpět k stravování na raw. Spousta lidí na facebookových skupinách, kteří nejsou raw, se začali nazývat raw till 4. Jedí syrovou stravu pouze do čtyř odpoledne, protože horká, která údajně zaměstnává trávení více, se pak hodí na strávení na noc (více informací o raw till 4 zde). Po jejich vzoru a po vzoru jednoho týpka, který přednášel o tom, že přes týden nejí maso a jí ho jen o víkendu, jsem se rozhodla jíst syrovou stravu jen přes týden. Důvodem jsou oslavy, grilování apod. Nepůjdu do toho tedy tak po hlavě jako před půl rokem. Samozřejmě, pokud budu mít na výběr, budu se rovněž vařenou stravu konzumovat poze večer. Tak nějak cítím, že právě teď je na to správný čas. Doufám, že tentokrát to dopadne lépe. Protože už to neberu jen jako očistu, nedávám si žádný časový limit. Myslete na mě :)

A co vy? Měníte s příchodem léta nějak svůj jídelníček?

____________________________________________________
Čtěte také:
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 all-is-magic all-is-magic | E-mail | Web | 15. června 2014 v 22:16 | Reagovat

Já si taky dávám více syrové stravy, některý den třeba nemám nic vařeného, ale celých pět dnů bych asi nezvládla...
Mimochodem včera byly v našem městě slavnosti a byl tam stánek Rawzinka, tak jsem jim to tam skoro všechno vykoupila :D

2 Lukáš Lukáš | Web | 17. června 2014 v 8:25 | Reagovat

[1]: tak ono taky záleží, co člověk za syrovou stravu pojídá (u někoho jsem se dověděl, že jí syrové brambory) - jinak samozřejmě zelenina mně zpravidla chutná bez tepelného opracování (okurky, rajčata, papriky, ředkvičky či třeba cibule a další).

3 D. V. Spudil D. V. Spudil | E-mail | Web | 18. června 2014 v 19:34 | Reagovat

Jíst jen syrové... to se dá... napadá mě tataráček :) :D ...já letos začal sbírat bylinky na čaj... sice bych to měl pít spíš v zimě, ale už teď vidím, o kolik je to kvalitnější pití než ty ,,Éčkové" umělotiny :)

4 Míša Míša | E-mail | Web | 5. července 2014 v 3:01 | Reagovat

[1]: Tak to Ti závidím!

[2]: Máš naprostou pravdu.

[3]: Taky jsem letos začala poprvé s čajíčky. Teda jestli se počítají ty pytlík kopřivy a lípy, co se mi válí v pokoji, a nemám je kam dát ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama